Sig det i billeder – En professionel fotograf gør forskellen

Bliv set i et andet lys med kreative foto- og videooptagelser

Professionelle billeder, taget fra de rette vinkler, af en dygtig og kreativ fotograf - det er hvad vi kan tilbyde, hvis din virksomhed trænger til nyt billedmateriale. 

Vi kigger på virksomheden med nye øjne og finde de skarpe visuelle fortællinger, som gemmer sig i medarbejderne og virksomhedens faciliteter. 

 

Hvad enten du skal have taget billeder til din hjemmeside og annoncer, eller om du skal have taget billeder og filmet til en profil- og reklamefilm, så kan FS2s fotograf være behjælpelig. 

 

Udover at tage billeder og filme er vi hos FS2 også i stand til at sammenklippe, redigere og opsætte materialet til færdigt brug. Dertil kan vi også rådgive i valg af mediekanaler, så dit materiale vækkes til live og opnår øget opmærksomhed. 

 

Læs mere om muligheden for at sætte FS2 på en fotoopgave her og se nogle af vores fotograf´s kreative pletskud herunder. 

FS2 er det reklamebureau som står bag mediepotalen Bookacreen. Vi er beliggende i Skive og Viborg og håndterer reklamevisning i størstedelen af de danske biografer, i lufthavne, på skærme i busser og tog samt outdoor på busser og storskærme.