Skal jeres virksomhed have del i succesen? - 2015 bliver et kæmpe biografår!

Formand for brancheforeningen Danske Biografer, Kim Pedersen forudser, at 2015 bliver det bedste biografår i mere end 30 år. Den ene store publikumsvenlige film efter den anden får nemlig i 2015 premiere, hvilket gerne skulle få popcornsgnaskende danskere til at strømme ind i biografmørket. 

Kim Pedersen, som udover at være formand for de danske biografer også er vicepræsident i The International Union of Cinemas, udtalte i december til Berlingske Nyhedsbureau: 

”Jeg vover det ene øje og forudser, at 2015 billetsalgsmæssigt bliver det bedste år siden 1981, hvor 16,2 millioner mennesker satte sig i biografernes sæder”.

Udover at rekordprognoserne er noget, som biograferne og ikke mindst os filmelskende forbrugere, kan glæde sig til, er det også noget jeres virksomhed kan drage fordel af. FS² Reklame er jeres direkte vej til hele 57 af landets biografer og vi råder over et stort udvalg af mulige løsninger, når det gælder biografreklamer. Så ønsker jeres virksomhed fuld opmærksomhed i forbindelse med visning af fx Mænd og Høns, Min søsters børn og guldgraverne, Fifty Shades of Grey, Klovn Forever eller den nye Star Wars: Episode VII, så kan I kontakte os og vil vi sammensætte et tilbud, som kan skabe merværdi og kendskab til jeres produkter.
Kontakt vores salgsafdeling her.