Spontan idé endte i Natholdet på TV2

Pludselig fik Natholdet og Nikolaj Lie Kaas øjnene op for Morten! 

”Vi er i Natholdet, Jane!!” var det første Morten Steffenauer med meget euforisk stemme fik fremstammet gennem telefonen.

Det var egentlig ret simpelt. Morten, der ejer et lille autoværksted i Viborg, havde 2 billetter til en håndboldlandskamp, og dem ville han gerne udlodde i en klassisk Facebook-konkurrence.

Normalt vil man jo bare uploade et billede og skrive en lille konkurrencetekst, men Vores Online Projektleder Jane Søndergaard, syntes at situationen kaldte på en lille filmet gimmick. Morten var helt med på at lave et filmet indslag, så det gjorde vi - i et take! Fuldstændig nede på jorden, meget ærligt, meget naturligt og meget menneskeligt! Konkurrencen blev gennemført, vinderen fundet og Morten fik en masse små lune bemærkninger med på vejen fra lokalbefolkningen.

En uge senere kom opkaldet fra Morten så pludselig. Det lille klip som viste Mortens ”manglende” håndboldkunnen og som pointerede at de hos Steffenauer Auto trods alt var bedre til biler, var pludselig blevet samlet op af Natholdet og florerede på deres Facebook side til morskab for mange danskere.  

Det lille klip endte onsdag aften i Natholdets udsendelse, hvor Anders Breinholt som vært havde besøg af ”Journal 64” hovedrollerne Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas, som lystigt kommenterede på klippet og Mortens one-take tilgang og de endte endda med at bruge Mortens slutreplik ”super” som buzzerlyd.

Et klassisk eksempel på hvor stærkt et virkemiddel video på nettet kan være, og at det lidt tilfældige nogle gange ender som det helt rigtige.

Se det firnurlige filmklip her, som for en aften gjorde Morten Steffenauer landskendt! 

Udover online markedsføring via Facebook, benytter Morten sig meget af biografreklamer, som holder ham i top of mind blandt de lokale viborgensere.