Stærke animationsfilm på vej i biografen

Børnefamilierne elsker biografen..

Hvor kan man med garanti finde børn, forældre og bedsteforældre i weekender, ferier og når det lunefulde danske vejr, viser sig fra sin knap så skønne side? I biograferne!

Biografen er en af de danske børnefamiliers favoritdestinationer når der skal kvalitetstid og hygge til, og derfor fylder animationsfilmene også mere og mere på filmplakaterne.
Lige for tiden er det ”Grusomme Mig 3”, som tiltrækker børnefamilierne i stor stil og der er flere af børnenes fortrukne karakterer på vej mod lærredet.

Bookascreen givet et overblik over de største børneudgivelser resten af 2017 byder på

En af de allerstørste animationsfilm som 2017 byder på, er den tredje film i rækken om Lynet McQueen.
Med 269.851 solgte billetter i 2006, da første film udkom og 301.115 solgte billetter da fortsættelsen udkom i 2011, har den tredje film i rækken noget at leve op til, og mon ikke også den populære racerbil kan klare presset! ”Biler 3” har premiere den 31.8.

Allerede tre uger senere er næste hit klar, når ”LEGO Ninjago Movie” har premiere den 21.9. LEGO har fået godt fat i de animationshungrende unger og har efterhånden bevist, at det store brand kan lave andet end klodser.

Der er også eventyr og glitter for alle pengene, når ”My Little Pony” filmen får Danmarkspremiere den 5.10.

Den 12.10 er næste titel klar, når elefanten Sebastian og hans bedste ven katten Mitcho dukker op i filmen ”Den utrolige historie om den kæmpestore pære”. Filmen er velegnet til de yngste.

Tre år efter at den lille søde bjørn Paddington viste sig på lærredet i spillefilmslængde, er han nu på vej tilbage. Den 30.11 kan ”Paddington 2” ses i de danske biografer.

Endnu en lille sød fætter er klar på lærredet fra den 14.12, når den venlige tyr ”Ferdinand” får spillefilms debut.


Har du målgruppen børn, unge, forældre og bedsteforældre så er biografen et medie, som du bør overveje i din markedsføring.
Kontakt Bookascreen og hør nærmere om mulighederne for at opnå opmærksomhed.