Stærke danske film på vej i 2017

Mens halvdelen af 2016 så småt er afsluttet, så vælter det frem med offentliggørelser om nye film med premiere i 2017.

Dansk film gør et hæderligt forsøg på at trække publikum ind i biografmørket det første halvår af 2017, og der bliver masser af mulighed for at se Danmarks absolut største og dygtigste skuespillere på lærredet.
 
Året starter med DRÆBERNE FRA NIBE med premieredato den 12. januar 2017. Nicolas Bro og Ulrich Thomsen har hovedrollerne som de to jyske håndværkere, der er kørt sure i hverdagslivet med deres koner, spillet af Lene Maria Christensen og Mia Lyhne. I en kæmpe brandert får de hyret en russisk lejemorder og det bliver starten på noget af en absurd rejse.
 
Allerede ugen efter den 19. januar får den næste danske film premiere. Dar Salim og Roland Møller spiller i filmen UNDERVERDEN nogle af de bærende roller.
 
I starten af februar kan vi glæde os til komik og one-liners i flæng, når ALLE FOR 3 med brødreparret Ralf og Timo spillet af Mick Øgendahl og Rasmus Bjerg sammen med vennen Nikolai spillet af Jonatan Spang, drager til Italien for at hente en motorcykel. ALLE FOR 3 får premiere den 2. februar.
 
AMINAS BREVE bliver næste skud på stammen. Premieredatoen er her sat til den 23. februar hvor Esben Smed, som man måske husker som ”Faxe” i Sommeren 92 spiller den mandlige hovedrolle overfor Sarah-Sofie Boussnina. Filmens omdrejningspunkt er den unge Janus, der efter et selvmordsforsøg ønsker at opsøge sin gymnasieveninde Amina, som ved hjælp af sine breve har fået Janus igennem den svære tid.
 
I april venter et par store titler. DU FORSVINDER, med Nikolaj Lie Kaas og Trine Dyrholm i hovedrollerne, om skolelederen der bliver anholdt og sigtet for bedrageri i millionklassen. Den bliver dog formentlig ikke ene om at trække biografgængere til i april. Det er nemlig for nylig blevet offentliggjort, at Casper Christensen og Frank Hvam også er klar med en ny film i april kaldet DE FØRSTE DANSKE JORDBÆR. Begge film kan godt gå hen og blive store publikumsmagneter og det bliver bestemt interessant at se, hvilken af de to film der løber med sejren om flest solgte billetter.
 
Nicolaj Coster-Waldau er tilbage i en dansk film og han har taget Game of thrones kollegaen Birgitte Hjort Sørensen med sig. I filmen 3 TING spiller Coster-Waldau rollen som sprængstofeksperten Mikael, som efter at have været medvirkende til et stort kup på 60 millioner, ønsker vidnebeskyttelse for at redde sit eget liv ved at stikke de andre. Filmen forventes at få premiere 18. maj 2017.
 
Sidste danske film på listen over første halvdel af 2017, er DEN BEDSTE MAND med forventet premiere 15. juni.  Filmens historie kredser om den legendariske danske bokser Jørgen ”Gamle” Hansen, som sammen med hustruen Hanne kæmper for at holde Jørgens karriere i live. I hovedrollen ses Mikkel Boe Følsgaard og Lene Maria Christensen.
 
 
God fornøjelse med de mange danske biograffilm i 2017. 
 
Vil du vide mere om, hvordan du bliver eksponeret på lærredet til en af disse store filmtitler, så kontakt os her