Store udenlandske og en enkelt dansk film tiltrak publikum

Bookascreen giver dig en oversigt over de bedste biograffilm

November måned blev for biograferne igen båret af de udenlandske film. Her har store produktioner som: ”Victoria & Abdul”, ”Justice League”, ”A Bad Mom´s Christmas”, ”Mordet på Orientekspressen” og sidste måneds premierefilm ”Thor: Ragnarok” haft held med at tiltrække det krævende biografpublikum, men også en dansk outsider kom godt fra start i premieremåneden. Den anmelderroste og meget omtalte ”Mens vi lever” trodsede nemlig alle odds og blev taget flot imod til trods for, at filmen ikke fik støtte fra Det Danske Filminstitut.

Se november måneds Top 10 længere hernede.

 

Hvad skal man se i biografen i december?

Både de danske og amerikanske film vejer tungt i filmprogrammet her i december måned.
Den store altoverskyggende titel som publikum med længsel venter på er selvfølgelig ”Star Wars: The Last Jedi”. Filmen med premiere den 13. december, har allerede solgt over 100.000 billetter i forsalg og filmen forventes at blive årets største. Forgængeren ”Star Wars: The Force Awakens” solgte sidst 737.038 biografbilletter og der kommer fortsættelsen helt sikkert også op omkring.
Her fra Danmark kan vi glæde os til filmene: ”Vinterbrødre”, ”Jeg er William” samt ”En frygtelig kvinde” og de tre film har alle potentiale nok til at ende godt oppe på ranglisterne.

 

I løbet af måneden kan vi også se frem til premiere på disse biograffilm:

”Suburbicon” (7.12), ”Ferdinand” (14.7), ”Jumanji” (25.12) og ”The Greatest Showman” (25.12).

 
Se Top 10 og Top 25 listen over årets billetbaskere


Hvordan får jeg en reklame i biografen inden filmen?