Succes i Sønderborg: Unik eksponering og involvering med biografspil

Stort engagement og mange leads da Borgen Shopping var på lærredet i Kinorama Sønderborg
 

I forbindelse med åbningen af den nye biograf Kinorama i Sønderborg, valgte det lokale shoppingcenter Borgen Shopping en anderledes form for markedsføring overfor de mange publikummer, som besøgte biografen i månederne efter "the grand opening". 
 

Centermanager – Flemming Enghave udtaler:

”Borgen Shopping vil gerne være et moderne center, hvor vi er nærværende og skaber relationer til vores kunder og her passer det, at være ’first movers’ på et biografspil og at holde os i ’top of mind’ godt ind i vores strategi.”


Biograf ejer – Per Mathiesen tilføjer:

”Publikum har taget godt imod spillet og vi har omkring 1000 deltagende hver uge. Vi kan mærke at der er en anden summen af liv og spænding inden folk går ind i salen og ikke mindst, så kan vi mærke en ændring i adfærden.
Det er uden tvivl noget som er kommet for at blive, da det skaber værdi for både publikum og annoncørerne.” 


Her er overblik over Borgen Shoppings første måned med Eventgames: 

* 15.288 solgte billetter.
* 24,8% spillede med (3.788 deltagere)
* 65,9% afgav mail permission (2.497 deltagere)


Eventgames er et sjovt koncept, hvor vi giver du mulighed for at komme i direkte kontakt med potentielle kunder. Prøv en anderledes form for markedsføring med vores spil BlingKing, EventRace, EventMission eller BrainBattle. 

Eventgames hører ind under medieportalen Bookascreen som via blandt andet skærmannoncering, sikrer vores kunder en helt unik form for eksponering og publikumsinvolvering. Bookascreen hører ind under virksomhederne FS2 reklame a/s og adibus a/s, som har kontorer i Viborg, Skive og Greve