Tilbud på lærredet gav boost i salget

Harry Bamberg fra Guldsmed og Urmager Bamberg i Bjerringbro, har siden åbningen af Bjerringbro Biograf i 2007, haft biografreklamer på lærredet og det er bestemt noget, som forretningen har glæde af år efter år.

Harry Bamberg udtaler:

”Vi har så absolut glæde af annonceringen i biografen. Det skaber fornyelse og det er let, at få lavet om i vores spots, så vi holder dem tidssvarende. Biografen i Bjerringbro er godt besøgt og har et stabilt publikum. Kunderne lægger mærke til biografreklamerne og vi rammer en bredere målgruppe, end når vi annoncerer i aviserne. Faktisk har vi noget mere fornøjelse af biografreklamerne, end vi har af avisen”

Harry Bamberg husker særligt et eksempel, hvor annonceringen generede direkte meromsætning til guldsmedeforretningen i Bjerringbro.

”Vi havde sat et tilbud på lærredet med Ole Lynggaard smykker. Det var et stort plus og gav et direkte boost i salget”.

Udover at biografreklamerne er med til at holde butikken i lokalbefolkningens bevidsthed, og derved er med til at øge omsætningen i forretningen, betyder det også noget for Harry Bamberg, at man støtter den lokale biograf.

”Der er også en symbolsk værdi i, at have sin annoncering i biografen. I de små samfund er det vigtigt, at vi bakker hinanden op” slutter Harry Bamberg.

Se Bambergs og andre cases her.