Tre danske film på Top10 i september

Tre gode i september og tre gode til oktober..

”Lykke Per”, ”Ditte og Louise” og ”Iqbal & Den Indiske Juvel” nåede alle tre flot i mål i september og strøg lige ind på Top10 listen for måneden.

Med en efterårsferie ventende lige rundt om hjørnet er der endnu mere guf på vej til de filmelskende danskere og igen kan de danske produktioner gå hen og få noget af en hovedrolle.

Lie Kaas vs Lie Kaas i biografen

Der bliver kamp om biografgængernes gunst, når filmbranchen i løbet af oktober kaster noget af deres tungeste skyts afsted og som altid forventes måneden at blive en af årets allerbedste.

Og sørme om vi ikke kommer til at opleve en decideret far/datter duel!

For allerede i morgen den 4. oktober udkommer ”Afdeling Q: Journal 64”, som ifølge vores forventninger kan det gå hen at blive årets største film! Det er nok ikke gået manges snuder forbi at filmen er på vej og det er en regulær publikumsfavorit, der i morgen får Danmarkspremiere. For sidste gang bliver det med Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne og netop Lie Kaas navnet springer i øjnene i forbindelse med en anden oktober premiere. Nikolaj Lie Kaas´ datter Gerda har nemlig sin første hovedrolle i familiefilmen ”Vildheks”, som får premiere næste torsdag den 11. oktober.

I morgen er der også premiere på den populære Youtuber Albert Dyrlund´s første spillefilm ”Team Albert”. Albert Dyrlund er med sine bare 19 år allerede en etableret stjerne på de sociale medier, og man finder ikke mange børn og unge der ikke kender til Albert Dyrlund. Så mon ikke også kendisfaktoren her kan hive de unge ind i biografmørket.
 

Såååå skal biografen besøges i oktober ??  – det tror vi nok ikke helt du kan undgå!

Se Top10 listen over de bedstsælgende biograffilm for september måned her. Listen er udviklet af Brancheforeningen Danske Biografer.

Bookascreen er medieportalen som håndterer produktionen og visningen af biografreklamer i landets største netværk af danske biografer. Ring og hør mere om at få din biografreklame på lærredet på telefon 97513070.