Video: Slut med kedelig ventetid - FS2 og Adibus præsenterer Eventgames

FS2 og Adibus lancerer i fællesskab Eventgames – en ny social og interaktiv oplevelse

Ofte forbindes ordet ”ventetid” med negative tanker og spildt tid. Det prøver FS2 og Adibus nu at ændre på.

I løbet af de seneste 8 måneder har FS2 reklame a/s i samarbejde med søsterselskabet Adibus a/s arbejdet med udviklingen af konceptet Eventgames.dk.
Eventgames er en ny tilgang til meroplevelser og skal gøre ventetiden i bussen, til koncerten, i venteværelset eller i biografen endnu sjovere, ved at man sammen med vennerne og andre besøgende, konkurrerer om håneret og flotte præmier fra vore spilsponsorer.
Eneste krav for deltagelse i spillene er en smartphone. Spillene er simple, hvilket gør det er muligt for alle at deltage - uanset niveau og alder.
Første spil i rækken er BlingKing som i sidste uge fik verdenspremiere i Cinema3 i Skive og som blev taget yderst godt imod.

Bliv spilsponsor på Eventgames og opnå direkte kundekontakt

Eventgames kan tilkøbes af spilsponsorer, som ønsker en anderledes og nytænkende form for markedsføring og direkte leads til virksomheden. Kontakt en af vore mediesælgere her og hør nærmere om muligheden for at blive spilsponsor i dit lokalområde.

Sådan fungerer Eventgames

Før spillet startes informeres seerne via skærmene eller lærredet om at finde mobiltelefonen frem. Af skærmen/lærredet fremgår også en unik spilkode, som skal indtastes på en oplyst webadresse. Herefter er det bare at følge med på lærredet og samle så mange point som muligt.

 

Se præsentationsvideoen for mere information om Eventgames.