Stort og småt fra vores verden

Påskegodter i biograferne

Nye film med premiere i påsken...

Skulle du være så heldig at finde en biografbillet i dit påskeæg, så giver vi dig her en ide til hvad du skal se på lærredet i din lokale biograf.

”Den, Der Lever Stille” dansk film baseret på Leonora Christina Skovs bestseller roman, om hendes egen opvækst og hendes afstandtagen fra forældrene. Filmen får premiere 30. marts.

”Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” får også premiere den 30. marts og dermed lige op til påske. Filmen med Chris Pine udspringer af spiluniverset og er en fantasyfilm om et hold dristige vovehalse, som vil stjæle en sjælden genstand.

”Scream 6” også premiere 30. marts. Til dem der elsker gys og det trygge ved et kendt univers, kommer op mod påsken den sjette film i rækken om Ghostface. Courtney Cox er tilbage i rollen som Gale, mon hun også overlever denne gang?

”Super Mario Bros. Filmen” behøver nok ikke den store introduktion. Mario skal sammen med sin bror Luigi redde prinsessen i denne film baseret på de populære Nintendo spil. Se filmen i biograferne fra den 6. april.

"The Pope´s Exorcist” med Russel Crowe i hovedrollen, er et portræt af en katolsk præst og exorcist. Crowe spiller rollen som Gabriele Amorth, der indtil sin død i 2016, udførte mange hundrede eksorcismer. Filmen har ligeledes premiere den 6. april.
 

Vær klar på biograflærredet når påsken rammer. Få et reklamespot på ved at ringe 97513070.