Stort og småt fra vores verden

Salgstalent med eget distrikt til medieafdeling søges

Vi driver medieportalen bookascreen.dk og søger hertil endnu et salgstalent, der kan trives med alsidige opgaver indenfor salg. Arbejdsområderne vil primært være B2B-salg af reklamer til biografer, tog, busser og lufthavne. Herunder mødebooking og fremmøde direkte hos kunderne.
Du vil overtage et attraktivt distrikt i Østjylland med en god portefølje.


Din profil
Du elsker dialog med kunderne, du er god til at spørge og lytte, og du finder stor motivation i at finde optimale løsninger til hver enkelt kunde. Du er proaktiv, robust og benytter ubesværet telefonkanvas som et vigtigt redskab i dit salgsarbejde. Derudover har du vindermentalitet med lyst til at dygtiggøre dig.

 

Du kommer til at arbejde fra vores hovedkontor i Viborg kombineret med kundemøder. Af den grund skal du have kørekort, så du fleksibelt kan komme omkring. Firmabil stiller vi til rådighed.

 

Har du salgserfaring fra en lignende stilling, vil det være en fordel, men det er ikke afgørende. Vi vægter i langt højere grad dine personlige egenskaber. Disse vil vi tillade os at efterprøve i en personlighedstest, hvis du går videre i vores rekrutteringsproces.

 

Om virksomheden
Bookascreen.dk er en medieportal til booking af reklamevisning i 84 danske biografer samt digitale og analoge reklamer i busser, tog og lufthavne. Virksomheden hører under Adibus A/S, der er forbundet med FS2 reklame A/S og Eventgames A/S. Adibus er meget solid og velkonsolideret med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få daglig kontakt med kollegaer på tværs af alle nævnte virksomheder.

 

Vi tilbyder
Du kan se frem til et spændende fuldtidsjob med en fast grundløn og mulighed for en attraktiv provisionsordning. Vi sørger selvfølgelig for den nødvendige oplæring og støtte. - Glæd dig til at blive en del af en sund virksomhed med gode arbejdsbetingelser, gode udviklingsmuligheder og gode kollegaer.

 

Interesseret?
Så send os snarest muligt din ansøgning med CV gerne med en kort filmpræsentation af dig selv, hvor du fortæller, hvorfor vi skal vælge netop dig. Send til vores salgschef Lars Thornvig på lt@bookascreen.dk – og tag gerne fat i ham forinden på 40 60 18 70, hvis du skulle have spørgsmål til stillingen. (Vi venter gerne på ’den eneste ene’, selvom vi helst ser stillingen besat hurtigt).