Stort og småt fra vores verden

Salgstalent til medieafdeling søges

Til vores medieportal bookascreen.dk søger vi et salgstalent.
Jobbet er en ”blæksprutte” funktion, med alsidige opgaver inden for salg.


Arbejdsområderne vil primært være B2B salg af reklamer til vores medieflader, som omfatter biografer, tog, busser og lufthavne, samt mødebooking.


Din profil
Du elsker dialog med kunderne, du er god til at lytte og du ser en stor tilfredsstillelse i at lykkedes med at finde den optimale løsning. Du er proaktiv, robust og skræmmes ikke af en stor del telefonkanvas, som et vigtigt redskab til salg.

Du har udpræget vindermentalitet, er ambitiøs og har lyst til at dygtiggøre dig.

Det kan være en fordel, hvis du har salgserfaring fra lignende stilling, men det er ikke afgørende.

Det er i den sidste ende dine personlige egenskaber vi kigger på. Det vil vi tillade os at efterprøve i en personlighedstest, hvis du går videre i vores rekrutteringsproces.


Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder et spændende fuldtidsjob med gode udviklingsmuligheder. Vi sørger for den nødvendige oplæring og støtte. Arbejdet udføres fra vores hovedkontor i Viborg kombineret med kundemøder. Så det er nødvendigt du har kørekort. Der stilles bil til rådighed, til udførsel af arbejdet.

Produkterne er pålidelige og i vækst, arbejdsbetingelserne er gode, og så bliver du en del af et hold af fagligt stærke kollegaer. 

Du får en fast grundløn med mulighed for attraktiv provision.

Bookascreen.dk er en medieportal under Adibus A/S, som er en meget solid og velkonsolideret virksomhed med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få daglig kontakt med kollegaer på tværs af virksomhederne Adibus A/S, FS2 reklame A/S og Eventgames A/S.
Medieportalen bookascreen.dk omfatter bl.a. reklamevisning i 84 danske biografer samt digitale og analoge reklamer i busser, tog og lufthavne. Bookascreen.dk har gennem årene vækstet kraftigt mht. omsætning og markedsandele.


Interesseret?

Så send dit CV, din ansøgning og en kort filmpræsentation af dig selv, hvor du fortæller, hvorfor vi skal vælge dig.

Du skal sende din ansøgning til lt@bookascreen.dk senest d. 10. august 2022.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef Lars Thornvig på 40 60 18 70. (Lars er dog på ferie i uge 29, 30 og 31).
Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.