Stort og småt fra vores verden

Sprudlende start på biografåret 2024

Nye film, nye oplevelser

Januar venter efterhånden lige rundt om hjørnet, og dr danske biografer er klar til at kickstarte året med en imponerende række af film, der lover spænding, drama og latter. Her er et kig på nogle af de mest forventede film, der rammer biograferne til januar.

Next Goal Wins, premiere 4. januar  
Den anerkendte instruktør Taika Waititi, tager os med på en følelsesmæssig rejse i ”Next Goal Wins”, der handler om fodboldlandsholdet fra Amerikansk Samoa. Holdet, der er bedst kendt for at have tabt 31-0 til Australien, har fået en ny træner, hvis eneste formål er at få holdet til at score sit første mål – nogensinde!
I filmen kan vi opleve både Michael Fassbender, Elisabeth Moss og Will Arnett på rollelisten.  

Inspector Sun og Den Sorte Enkes Forbandelse, premiere 11. januar
”Inspector Sun” er et medrivende mysterium for hele familien, der handler om en detektiv, der i bedste Agatha Christie-stil skal løse en mordgåde.

Mean Girls 2024, premiere 11. januar
Husker du også kultfilmen ”Mean Girls” fra 2004? Den er tilbage i en nymoderne udgave – som musical.
Handlingen er i store træk den samme som den tidligere version. Den nye pige Cady starter i highschool og prøver at finde sin plads blandt de mange grupperinger – herunder de populære ”the plastics”.

Farven Lilla, premiere 18. januar
Tilbage i 1986 havde Whoopi Goldberg hovedrollen i den 11. gange Oscarnominerede film ”Farven Lilla”.
Historien tager udgangspunkt i et ubrydeligt bånd mellem tre stærke kvinder og er filmet af den danske filmfotograf Dan Laustsen.
 

Skal du have reklameplads på biograflærredet fra januar, så kontakt bookascreen.