Stort og småt fra vores verden

Stigning i togrejser på 42,6% - flere danskere foretrak toget i 2022

 

Stigning i togrejser på 42,6% 

Året 2022 var bemærkelsesværdigt for den danske transportsektor, især når det kom til toget.
Statistikker og data fra Transportministeriet indikerer en markant stigning i antallet af danskere, der valgte at rejse med tog i løbet af året.
 

I 2022 steg antallet af togrejser i Danmark markant i forhold til tidligere år. Dette er i høj grad blevet tilskrevet flere faktorer, herunder forbedret infrastruktur samt bevidsthed om miljøvenlig transport og bestræbelser på at reducere CO2-udledningen.

Med øget opmærksomhed på klimaforandringer, især blandt yngre generationer og behovet for at reducere transportens negative påvirkning på miljøet var toget et naturligt valg for mange danskere. Helt nøjagtig 302 millioner passagerer valgte sidste år at tage toget, hvilket er en stigning på 42,6% sammenlignet med året før.
 

Med den stigende interesse for togrejser i 2022 ser fremtiden lys ud for togtransporten i Danmark. Forventningen blandt eksperter er, at investeringer i infrastruktur og en øget bevidsthed om miljøspørgsmål vil fortsætte med at tiltrække flere passagerer til togene i de kommende år.
Dette har positive virkninger på trafikale problemer og CO2-udledninger. Men i den grad også for Bookascreens annoncører, der reklamerer på skærmene og analoge flader i de danske tog.   


Kontakt bookascreen og hør nærmere om mulighederne for annoncering i busser bog tog.