Stort og småt fra vores verden

Stort efterår i biografen...

8 gode bud til dig 

Glæd dig blandt mange andre til disse film…

Er du til gys og nervøse krampetrækninger i biografsædet, så skal du se ”The Nun 2”, som får biografpremiere den 7. september. Etteren trak i 2018 over 100.000 danskere i biografen og Bonnie Aarons er i to´eren igen tilbage som den dæmoniske nonne.


”After 5: After Everything” er den femte film i ”After” ungdomsuniverset. Premieredatoen er 14. september og vi følger igen den unge rebel Hardin og den uskyldige Tessa. Filmen her bliver den sidste i rækken og det bliver spændende at se hvordan kærlighedsrejsen ender for disse to.
 

Et originalt komediedrama rammer de danske biografer den 21. september. ”Dumb Money” er titlen i denne stjernespækkede film om GameStop og den polemik der i 2021 opstod på Wall Street, da aktien pludselig faldt. Filmen har velkendte navne som skuespiller, komiker og Kardashian ex Pete Davidson, ”Barbie” aktuelle America Ferrera samt Seth Rogan på rollelisten. 
 

Et sciencefiction-drama rammer biograferne, når ”The Creator” den 28. september får premiere. Krigen mellem mennesker og maskiner raser, hvem kan man stole på? Hvem er ven og hvem er fjende? Er du til robotter, så er den her film helt sikkert noget for dig.


Mads Mikkelsen har hovedrollen i den danske ”Bastarden”, som er optaget på den jyske hede, som filmens handling også kredser om. I 1750´erne har kongen som ønske at opdyrke den jyske jord, derfor sendes kaptajn Ludvig Kahlen afsted. ”Bastarden” er instruktør Nikolaj Arcel´s første dansksprogede siden ”En Kongelig Affære”. Der er Danmarkspremiere på filmen den 5. oktober.
 

De søde animerede trolde er tilbage, når ”Trolls 3” får premiere op mod efterårsferien, nemlig den 12. oktober.
Kærlighed og en kidnapning er temaer i efterårsferiens sødeste film for hele familien. De to foregående film solgte tilsammen 450.000 biografbilletter.
 

”Killers Of The Flowermoon” med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro i hovedrollen tager sit udgangspunkt i 1920´erne. En række mord sætter FBI i gang med en stor undersøgelse, der også involverer J. Edgar Hoover. Westernfilmen er instrueret af selveste Martin Scorsese.
 

Vi elsker danske komedier og i oktober hedder den nyeste ”Hygge” og har Sofie Torp i en bærende rolle. Filmen handler om det vi er bedst til, nemlig hygge. Men hvad sker der når man til parmiddagen sætter det hele lidt på spidsen og skiftes til at dele indholdet fra mobilen? Komediefilmen får biografpremiere 26. oktober.

 

Kontakt bookascreen hvis du skal nå med på biograflærredet til efterårets store premierefilm.