Stort og småt fra vores verden

Vel nok Danmarks længste biografreklame

– måske også blandt de allerbedste…

Hos bookascreen indgår vi årligt omkring 1200-1300 reklameaftaler til indrykning i danske biografer og offentlig transport.

Typisk er der tale om spots på 15-30 sekunders længde, så vi fik os lidt af en overraskelse, da vi fik en forespørgsel på en lokal indrykning af en reklamefilm på hele 3 minutter og 17 sekunder!

Henvendelsen kom fra virksomheden Eryk i Give, og det var direktøren selv, der ringede. Han hedder Jens-Christian Møller, elsker film og er hyppig gæst i Klovborg Kino, som han ønskede at støtte med indrykningen af Eryks splinternye profilfilm.

Udfordringen for os var i første omgang at finde plads i reklameblokken. Dernæst var vi lidt forbeholdne mht. publikumsvenligheden med et reklamespot af den længde. Vi må dog indrømme, at vi på et øjeblik blev overbevist, da vi først så Eryks profilfilm.

Eryk har virkelig fået produceret et mesterværk i høj kvalitet med masser af humor og god stemning, og vi fik heldigvis puslespillet til at gå op! Biografgæster i Klovborg Kino 1-2-3 kan nu underholdes af Eryks fantastiske profilfilm i perioden, 20. marts til og med 19. april.

(Alle andre får chancen for at se med herunder).

…Og husk endelig, at hvis du også vil bryde grænser med din markedsføring, er vi til enhver tid klar til at hjælpe dig.

Lige fra produktion, til indrykning. Ring 97513070 og hør mere om mulighederne.