Stort og småt fra vores verden

Vinterferie film i biografen

Vinterferien, som landet over varierer mellem ugerne 7 og 8, er for de fleste danske familier lig med et besøg i den lokale biograf.

Og hvad kan du så finde på lærredet?  Det får du her et kort overblik over.

𝗧𝗶𝗹 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗻:

🎬 ”Mumier på Udebane” er animationsfilmen om tre sagnomspundne mumier, som strander i nutidens London. En humoristisk film for hele familien med premiere 2. februar.

🎬 ”Asterix & Obelix – I dragens rige” har premiere den 9. februar og universet behøver vel ikke megen introduktion? De er de gamle kendinge, som denne gang rejser til Kina.

🎬 ”Folk og Røvere i Kardemomme By” bygger på Thorbjørn Egners børnebog fra 1955 om Kasper, Jesper og Jonatan. Animationsfilmen har premiere 9. februar og er velegnet til børnene samt forældre og bedsteforældre, som med sikkerhed kender historien og titelsangen.

𝗗𝗿𝗮𝗺𝗮 𝗼𝗴 𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝘁𝗶𝗸:

🎬 ”Magic Mikes Last Dance” er den tredje film om stripperen Mike, der her har lagt dansen på hylden. Det er eftersigende sidste gang at vi får lov til at se publikumssuccesen – i hvert fald med Channing Tatum i hovedrollen. Se den brandhotte film fra 9. februar.

𝗔𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻𝗯𝗿𝗮𝗴: 

🎬 ”Plane” med Gerald Butler i hovedrollen har premiere allerede 26. januar, men kommer helt sikkert til at påvirke vinterferiens valg af film. Så er du til action i junglen, skal du vælge Plane!

🎬 ”Ant-Man & the Wasp; Quantumania” premiere 16. februar. Marvel-helten er tilbage og må denne gang sammen med sit følge bekæmpe skurken Kang the Conqurer.

𝗞𝗼𝗺𝗲𝗱𝗶𝗲: 

🎬 ”Meter i Sekundet” – Stine Pilgaards bestseller roman er blevet filmatiseret i denne danske komedie, hvor storbypigen møder det stille liv i Vestjylland. Filmen er instrueret af Hella Joof og har premiere 2. februar.

𝗨𝗻𝗴𝗱𝗼𝗺𝘀𝗳𝗶𝗹𝗺:

🎬 ”Jomfruer fra Rummet” er en dansk komedie om raserende hormoner, sextanker og rumvæsner der dumper ind i en gymnasiedrengs liv. Hovedrollen spilles af Albert Rosin Harson, som de fleste af os kender fra Tinka julekalenderen. Filmen kan ses fra 9. februar.

 

Kontakt bookascreen her, hvis du er interesseret i at få en plads på biograflærredet.