Stort og småt fra vores verden

Vinterferien i biografen – film du skal se!

Biograffilm du kan vælge i vinterferien

Vejret er så vinterligt, som det overhovedet kan blive, og mens vi så småt er vendt tilbage til hverdagen, venter næste ferie allerede lige rundt om hjørnet. Vinterferien er notorisk kendt for at være en rigtig biografferie – store titler og store billetsalgstal plejer at pryde ugerne 7 og 8, hvor de fleste danskere afvikler vinterferie. Bookascreen giver dig her et overblik over populære biograffilm, du kan opleve på lærredet i din vinterferie.

Afdeling Q: Den Grænseløse, premiere 1. februar.
En af vinterens største, nok også en af årets største biograftitler, får premiere lige inden vinterferien.
Filmen og Afdeling Q universet er populært blandt danskerne, og filmen bliver uden tvivl en del af 2024’s Top-10 liste.
I de bærende roller ses igen Ulrich Thomsen som Carl Mørck og Sofie Torp som Rose, mens Afshin Firouzi er ny i rollen som Assad.

Miniheltene, premiere 1. februar.
Til de mindste biografgængere og deres familier kommer denne søde animationsfilm om makkerparret en marionetdukke og en efterladt bamse, der må hjælpe til, da vennerne på et dukketeater i New York er i fare.

Paranoia, premiere 8. februar.
Der er dansk ungdoms gys/thriller i filmen ”Paranoia”, der handler om den unge Lulu, der efter en druktur ender på hospitalet. Under indlæggelsen får Lulu erindringer om en kronraget pige, og pludselig føler hun sig forfulgt.
Rollerne som Lulu og vennen Mads spilles af de to unge stjernefrø Zoe Bryan Hertz og August Issac Carter.

Bob Marley: One Love, premiere 14. februar.
En ny filmisk biografi med musikken i centrum er på vej. Denne gang er det historien om legenden Bob Marleys liv og karriere, der skildres.
Selveste Bob Marley spilles af den britiske skuespiller Kingsley Ben-Adir, der blandt andet tidligere har spillet Malcolm X.

Madame Web, premiere 14. februar.
Spinoff filmen fra Spider-Man universet handler om paramedicineren Cassandra Webb. Den unge kvinde har clairvoyante evner og tvinges pludselig til at se sin fortid i øjnene. Sammen med tre andre kvinder forudses Cassandra en magtfuld fremtid, hvis de da kan overleve nutiden.
Rollen som Cassandra spilles af Dakota Johnson.

The Beekeeper, premiere 22. februar.
Der er fuld plade på action-bingo, når filmen ”The Beekeeper” rammer biograflærredet. En mand gør oprør mod en kriminel organisation, og de sætter alt ind for at fange ham. Han er dog ikke lige en Hr.-hvem-som-helst, selvom han udadtil fremstår som en stille fyr, der passer sine bistader.
Filmen har Jason Statham i hovedrollen som biavleren.


Skal du have dit reklamespot på lærredet fra vinterferiens start? Kontakt bookascreen her.